BRANDING
& OVERIGE

WIE ONVERVANGBAAR WIL ZIJN, MOET ZICH BLIJVEND ONDERSCHEIDEN

Branding gaat nog een stap verder dan alleen het logo. Het gaat om alle activiteiten waarop jouw bedrijfsnaam of logo te zien is om nog meer bekendheid voor jouw organisatie te creëren. De kracht van herhaling is hierin onmisbaar. Zo plant je bij jouw (potentiële) klant een zaadje en zorg je ervoor dat hij op het juiste moment aan jou denkt en bij je aanklopt. Heb je bijvoorbeeld weleens gedacht aan auto- of gevelbelettering, kleding of vlaggen? Ik denk graag met je mee over hoe je jouw merk nog beter zichtbaar kunt maken. En daarnaast neem ik graag alles voor je uit handen: van ontwerp en productie tot montage.

Natuurlijk is het belangrijk dat jouw bedrijf een passend logo heeft, maar de look en feel van je huisstijl moeten ook echt bij je passen. Het is nu helemaal trendy om  rustige beige kleuren te gebruiken, maar misschien is jouw bedrijf wel super kleurrijk, opvallend en energiek. Dus, laat je niet beïnvloeden door wat anderen doen. Doe gewoon je eigen ding, iets wat echt bij jouw bedrijf past. Je wilt immers een totaal andere groep mensen aanspreken dan degenen die voor die beige stijl gaan. Die bereik je niet als je niet laat zien wie jij écht bent!

Ik help je graag met het bedenken van een hele huisstijl die precies past bij jouw bedrijf! Laten we eens praten over welke mensen jij wilt bereiken en hoe we dat kunnen doen. Samen zorgen we ervoor dat jouw huisstijl niet alleen goed oogt, maar ook echt aansluit bij de mensen die jij wilt aanspreken. Ik kijk er naar uit om samen creatief aan de slag te gaan!

#creatief #stroap #kleurrijk #studioatexo #huisstijl #trendy #opvallend #visitekaartje  #lookandfeel #designer #grafischvormgever #graphicdesginer #branding #eigenstijl #brandingbijjou #jouwuniekelook #kleurrijkondernemen #stijlvollogo #authentiekebranding #creatieveidentiteit #bedrijfsuitstraling #jouwmerkjouwstijl #opvallenddesign #huisstijlcreatie #onderscheidendontwerp #doelgropaantrekken #visualstorytelling
In de wereld van visuele communicatie draait alles om impact en herkenning. Neem bijvoorbeeld roll-up banners. Voor Studio Atexo betekent dit meer dan alleen het kiezen van kleuren en afbeeldingen; het draait om het vertellen van het verhaal dat het merk wil uitdragen.

Bij Studio Atexo begrijpen we dat een goed ontworpen roll-up banner niet alleen opvallend moet zijn, maar ook de kern van een bedrijf moet vastleggen. Elk detail, van het kleurenschema tot de grafische elementen, wordt met zorg gekozen.

Het doel? Gewoon opvallen en iets achterlaten om te onthouden. De roll-up banner is als een soort visuele ambassadeur, met het ontwerp dat de boodschap helder en indrukwekkend overbrengt. Of het nu gaat om een productlancering, een promotie of het geven van informatie, het ontwerp word aangepast voor verschillende doeleinden.

Want laten we eerlijk zijn, als ik een prachtig ontworpen roll-up banner zie die direct mijn aandacht trekt, dan wil ik absoluut meer weten. 

#studioatexo #grafischdesign #branding #Lexima #merk #rollup #rollupdesign #grafisch #huisstijl #creativiteir
Voel je dat het tijd is voor vernieuwing in de uitstraling van je bedrijf? Ik sta klaar om je daarbij te helpen! Samen kunnen we kijken naar hoe jouw onderneming momenteel gepositioneerd is en een unieke huisstijl ontwikkelen die perfect past bij de kernwaarden en identiteit van jouw merk/bedrijf.

Of je nu op zoek bent naar een subtiele verfijning of een volledige makeover, ik breng mijn creativiteit en expertise in om een visuele identiteit te creëren die opvalt en blijft hangen. Van logo's en kleurenpaletten tot grafische elementen en consistent gebruik van branding, ik zorg ervoor dat jouw visuele presentatie in lijn is met de boodschap die je wilt overbrengen.

Wacht niet langer op een frisse start! Neem contact op en laten we samen werken aan een huisstijl die niet alleen aantrekkelijk is, maar ook jouw bedrijf weerspiegelt. 

#studioatexo #huisstijlontwerp #creatievesamenwerking #visualIdentity #branding  #uniekmerk #uniek #merk #stijl #huisstijl #identity #latenwesparren #samenwerken
Al geruime tijd ben ik verantwoordelijk voor het ontwerpen van grafische materialen voor Lexima - van boeken en weekplanners tot roll-ups, banners, advertenties en nog veel meer! Het is geweldig om bij te dragen aan de visuele uitstraling van zo'n geweldig bedrijf! 

Lexima, een wereldwijd opererende onderwijstechnologieaanbieder, zet zich in voor leerlingen met extra ondersteuningsbehoeften op het gebied van lezen, schrijven en rekenen. Lexima's bewezen effectieve programma's spelen een rol in de strijd tegen laaggeletterdheid en laaggecijferdheid.

#studioatexo #creativiteit #lexima #branding #grafischvormgever #visueleuitstraling #programmas #weekplanners #rollups #boeken #ontwerp #grafisch #desginer #ontwerpstudio
Bij Studio Atexo begrijpen we hoe belangrijk het is dat je huisstijl, media-uitingen en website perfect aansluiten bij jouw ideale klanten.

We zorgen ervoor dat jouw visuele uitstraling en marketingmateriaal die speciale connectie maken met de juiste mensen. Samen bouwen we een unieke merkbeleving die precies past bij jouw ideale klanten en jouw bestaande klanten nog meer betrekt.

Stuur een berichtje om samen eens te kijken waar we jou bij kunnen helpen! 

#studioatexo #designer #grafisch #creatief #branding #merkidentiteit #idealeklanten #studioatexo #design #marketing #visueleidentiteit #merkstrategie #creatief #ontwerpstudio #grafischontwerp #socialmedia #onlineaanwezigheid #klantgericht #uniekmerk #marketingmaterialen #bedrijfsmissie #visie #brandexperience #inspiratie #creativiteit
"Wanneer je wilt opvallen in de wereld van vandaag: Make it simple, but significant"

Het is verleidelijk om te denken dat complexiteit gelijkstaat aan innovatie, maar dat is niet altijd het geval. Soms is het voor jouw bedrijf juist beter om heel duidelijk te zijn over wat je doet en dit goed en overtuigend over te brengen.

Bij @studio.atexo denken we dat een sterke boodschap het meest effectief is als deze duidelijk en begrijpelijk is. Dit betekent niet dat we de kwaliteit of impact verminderen. We willen juist helpen om jouw bedrijf te laten opvallen door afleiding te vermijden en de kern van jouw merk te benadrukken.

Of het nu gaat om branding, marketing, design of contentcreatie, we zijn hier om jou te helpen jouw boodschap duidelijk en krachtig over te brengen.

Laat ons weten wat we voor jou kunnen doen!

#studioatexo #grafischvormgever #desgin #business #ambitieuzemeisjes #eigenbedrijf #ondernemers #ondernemendevrouwen #communicatie #branding #brandingstrategie #marketing #strategie #eigenbaas #girlbossnl #branding #design #ontwerpbureau #visueleidentiteit #designdiensten #professioneel #klanttevredenheid
Je eigen bedrijf hebben is geweldig! Maar soms kom je dingen tegen die niet echt bij je passen, taken waar je liever niet aan denkt. Daar komt samenwerking om de hoek kijken. Ik geloof dat je je moet richten op wat je plezier geeft en waar je goed in bent. De rest kunnen we overlaten aan iemand anders.

Dus, kan ik iets voor je betekenen? Wil je bijvoorbeeld je verouderde logo vernieuwen of je website een nieuwe look geven? Ik sta klaar om te helpen met het ontwerp. Misschien begin je net en heb je een hele visuele uitstraling nodig. Onthoud wat ik net zei: laten we doen waar we blij van worden. Laat mij het ontwerpwerk op me nemen, zodat jij je kunt concentreren op waar jij goed in bent.

#studioatexo #designdiensten #logoontwerp #webdesign #visueleidentiteit #grafischontwerp #branding #creatieveoplossingen #ontwerpbureau #samenwerking #ontwerphulp #bedrijfsimago #professioneelontwerp #maatwerkdesign #creatievepartner #ontwerpopmaat
Heb je een idee, maar vind je het lastig om het visueel te vertalen? Geen zorgen, ik kan je daarbij helpen. Met mijn creatieve vaardigheden en kennis zorg ik ervoor dat jouw visie werkelijkheid wordt.

Met mijn liefde voor ontwerpen help ik je graag om een professionele uitstraling te geven aan al jouw marketingmaterialen. Van unieke logo's tot oogstrelende brochures en fancy websites, ik zorg ervoor dat jouw merk en boodschap opvallen. Met een perfecte mix van kleur, beeld, typografie en lay-out maak ik jouw materiaal onderscheidend en aantrekkelijk.

#studioatexo #quote #visueelmaken #design #grafischvormgever #beelden #designs #ikkanjehelpen #onlineondernemen #ondernemers  #vrouwelijkeondernemers #branding #onlinezichtbaarheid #ondernemer #brandstrategy #merkontwikkeling #brandingtips #brandingconsultant #identitydesign