FLYER
& POSTER

VAL OP & MAAK NIEUWSGIERIG

Op zo’n manier opvallen dat degene die jouw flyer of poster bekijkt er na een paar uur nog aan denkt. Dát is mijn doel. Een flyer of poster helpt jou om de aandacht te trekken van een (nieuwe) klant en op te vallen tussen de rest. Met een passend ontwerp en het juiste drukwerk geef je jouw doelgroep in één oogopslag de juiste informatie. Heb je vragen over materialen, kleuren, druktechnieken of afwerking? Neem gerust contact met me op. Ik adviseer je heel graag.

Ben je op zoek naar de perfecte versterking van jouw team? Zoek niet verder! Ik help je graag met het creëren van aantrekkelijke en effectieve vacatures. Samen zorgen we ervoor dat jouw vacature de juiste snaar raakt en de ideale nieuwe medewerker aantrekt. 

#vacatures #wervingenselectie #droomteam #studioatexo #design #grafischvormgever #designer #flyer
In een wereld waar online aanwezigheid de boventoon voert, blijft offline marketing vaak onderbelicht. Maar ik denk dat offline marketing misschien nog wel belangrijker is. Ik geloof in het belang van zichtbaarheid, zowel online als offline. En laten we eerlijk zijn, wat is er beter geschikt om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten dan een opvallende flyer?

Denk er eens over na: wanneer was de laatste keer dat je boodschappen deed of door de stad wandelde zonder te worden aangetrokken door een pakkende flyer of poster? Precies! Flyers zijn als magneetjes voor de juiste doelgroep. Met een slim ontwerp en een krachtige boodschap trek je moeiteloos de aandacht en laat je een blijvende indruk achter. 

💡 Dus waarom zou je jezelf beperken tot alleen online zichtbaarheid? Met flyers vergroot je jouw bereik, waar je doelgroep zich ook bevindt. Het is de perfecte aanvulling op jouw marketingstrategie en een garantie voor succesvolle interacties met potentiële klanten. 

Neem vandaag nog contact met ons op om jouw bedrijf offline meer zichtbaar te maken voor jouw doelgroep! 🚀

#studioatexo #flyer #poster #belangrijk #onlinemarketing #offlinemarketing #doelgroep #bereik #offlinemarketing #flyermarketing #flyerdesign #offlinevisibility #localadvertising #brandawareness #streetmarketing #smallbusinesspromotion #communityengagement #printadvertising #targetedmarketing #localpresence #promotionalmaterials #eyecatchingdesign #marketingstrategy
Verhaal met Impact wordt gerund door drie supervrouwen die geloven in de kracht van impactvolle communicatie. Want zelfs het beste verhaal kan pas écht impact maken als het ook de juiste mensen bereikt. 

Mijn samenwerking met VMI begon met slechts een enkele brochure, maar het afgelopen jaar is ons werk steeds diverser geworden. Van roll-ups tot social media posts, ansichtkaarten tot flyers en advertenties, alles is ontwikkeld in dezelfde herkenbare stijl. Maar wel allemaal uniek doordat de kleuren meebewegen met de uiting waarvoor het gebruikt wordt. 

#studioatexo #design #verhaalmetimpact #VMI #branding #graphicdesginer #mediauitingen #brochure #rollups #flyer
Voor de Jumbo in Leusden heb ik het ontwerp voor deze flyer mogen maken! 

Lokaal en Biologisch, proef het verschil! 

#studioatexo #flyer #grafisch #ontwerpen #zichtbaarheid #BiologischRundvlees #Duurzaamheid #Dierenwelzijn #GroeneKeuzes #LekkerEnGezond #SamenVoorHetMilieu
De Korf in Leusden, een van mijn klanten waar ik altijd graag voor werk! Zo zorg ik voor de meeste grafische uitingen. Werken met foto's van lekker eten is altijd goed, toch? 

#designer #grafischontwerper #studioatexo #flyer #grafischeuitingen #design #ondernemen #creatief #zichtbaarheid #graphicdesign #ontwerp #ontwerpopmaat
Wauw! Enorm onder de indruk van deze twee vrouwen die de sprong in het diepe hebben gewaagd en hun eigen bedrijf zijn gestart! Het was een eer om mee te werken aan hun huisstijl, waaronder het logo en deze flyer. 

🚀 Nieuwe flyers, huisstijl of iets anders nodig voor jouw bedrijf of evenement? Laat ze ontwerpen door een professionele grafisch vormgever!🙋‍♀️ 

🎨 Met oog voor detail en creativiteit maak ik uitingen die opvallen en de boodschap van jouw bedrijf of evenement perfect overbrengen.

💻 Stuur me gerust een berichtje voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

#studioatexo #flyer #grafischontwerp #flyerdesign #promotiemateriaal #creativiteit #oogvoordetail #professioneel #vrijblijvendeofferte #GrafischVormgever #GrafischDesign