LOGO
& HUISSTIJL

HET SYMBOOL EN DE ZIEL VAN JOUW BEDRIJF

Een sterk logo in combinatie met een goede huisstijl zorgt voor herkenbaarheid bij jouw (potentiële) klanten. Ze onthouden je beter en dat is goed voor de (toekomstige) relatie. Zie het logo als het gezicht van jouw bedrijf – het moet opvallen en in een oogopslag duidelijk zijn dat het om jou als bedrijf gaat. Daarnaast laat je met de huisstijl direct zien wie jouw organisatie is en waar je voor staat. Kortom, het een kan niet zonder het ander. Benieuwd naar mijn werk? Bekijk hieronder de mooie resultaten van mijn opdrachtgevers.

In de wereld van visuele communicatie draait alles om impact en herkenning. Neem bijvoorbeeld roll-up banners. Voor Studio Atexo betekent dit meer dan alleen het kiezen van kleuren en afbeeldingen; het draait om het vertellen van het verhaal dat het merk wil uitdragen.

Bij Studio Atexo begrijpen we dat een goed ontworpen roll-up banner niet alleen opvallend moet zijn, maar ook de kern van een bedrijf moet vastleggen. Elk detail, van het kleurenschema tot de grafische elementen, wordt met zorg gekozen.

Het doel? Gewoon opvallen en iets achterlaten om te onthouden. De roll-up banner is als een soort visuele ambassadeur, met het ontwerp dat de boodschap helder en indrukwekkend overbrengt. Of het nu gaat om een productlancering, een promotie of het geven van informatie, het ontwerp word aangepast voor verschillende doeleinden.

Want laten we eerlijk zijn, als ik een prachtig ontworpen roll-up banner zie die direct mijn aandacht trekt, dan wil ik absoluut meer weten. 

#studioatexo #grafischdesign #branding #Lexima #merk #rollup #rollupdesign #grafisch #huisstijl #creativiteir
Voel je dat het tijd is voor vernieuwing in de uitstraling van je bedrijf? Ik sta klaar om je daarbij te helpen! Samen kunnen we kijken naar hoe jouw onderneming momenteel gepositioneerd is en een unieke huisstijl ontwikkelen die perfect past bij de kernwaarden en identiteit van jouw merk/bedrijf.

Of je nu op zoek bent naar een subtiele verfijning of een volledige makeover, ik breng mijn creativiteit en expertise in om een visuele identiteit te creëren die opvalt en blijft hangen. Van logo's en kleurenpaletten tot grafische elementen en consistent gebruik van branding, ik zorg ervoor dat jouw visuele presentatie in lijn is met de boodschap die je wilt overbrengen.

Wacht niet langer op een frisse start! Neem contact op en laten we samen werken aan een huisstijl die niet alleen aantrekkelijk is, maar ook jouw bedrijf weerspiegelt. 

#studioatexo #huisstijlontwerp #creatievesamenwerking #visualIdentity #branding  #uniekmerk #uniek #merk #stijl #huisstijl #identity #latenwesparren #samenwerken
Voor een geweldige ontwerper gaat design verder dan het volgen van tijdelijke trends. We nemen de tijd om jouw unieke huisstijl te begrijpen, de kleuren, de lettertypes, en nog veel meer. We zetten ons in om jouw visie te versterken en blijven trouw aan de kern van wat jouw merk speciaal maakt.

Soms stellen we voor om bepaalde elementen aan te passen, niet om de trends te volgen, maar om vernieuwend te blijven binnen jouw eigen stijl. Samen creëren we iets dat zowel tijdloos als onderscheidend is, waardoor jouw merk opvalt in elke context. 

#studioatexo #quote #grafischvormgever #designer #quoteoftheday #desgin #merk #huisstijl
Stressvrije Start voor Jouw Bedrijf met @Studio.atexo! 

Wij begrijpen dat een nieuw bedrijf opzetten al genoeg chaos met zich meebrengt. Maar wacht, er is meer: logo's, websites, stijlen, foto's... pff, dat is pas het begin! Maak je geen zorgen, want we've got your back! 💪

Van logo tot website, van kleurenpalet tot de vibe die je bedrijf uitstraalt, wij zijn hier om jouw ideeën in de realiteit te transformeren. Of je nu een duidelijk beeld hebt van wat je wilt, of als je nog niet verder bent gekomen dan een brainstorm, wij duiken erin en laten het pas los wanneer jij net zo tevreden bent! 

Ready om jouw droombedrijf tot leven te brengen? Stuur ons een berichtje en laten we samen die magie creëren die jouw bedrijf verdient. Want bij @Studio.atexo is jouw succes ons succes!

#studioatexo #design #nieuwbedrijf #gotyourback #logo #website #kleurenpaletten #boostyourbuisness #stressvrijstarten #helpjegraag #creatie #creatief #girlboss #
Bij Studio Atexo begint ons creatieve avontuur met een goed gesprek. Een gesprek waarin ik jouw bedrijf, doelen en wensen beter leer kennen. Samen kunnen we rond de tafel zitten en ideeën brainstormen die perfect passen bij de identiteit van jouw onderneming. Of het nu gaat om het ontwerpen van een logo, het creëren van een opvallend magazine, of het ontwikkelen van een prachtige website, jouw input is de kern van ons werk.

En maak je geen zorgen, zodra we de richting hebben bepaald, neem ik graag het voortouw. Het echte werk, het omzetten van onze besprekingen in verbluffende ontwerpen, is waar mijn passie ligt.

Dus, laten we binnenkort afspreken voor dat bakkie koffie! 

#studioatexo #designer #grafischvormgever #koffie #gesprek #creatieveideeën #logo #brainstormen #verbluffendeontwerpen #upgradejouwbedrijf #designs #creatiefproces
Hi! 👋 Ik ben Irene, het gezicht achter @studio.atexo. Met mijn enthousiasme, eigenzinnigheid en creativiteit creëer ik ontwerpen die ervoor zorgen dat jouw missie slaagt.

Ik geloof dat zichtbare elementen, zoals logo's, huisstijlen en communicatiemiddelen, moeten aansluiten bij waar jouw bedrijf voor staat. Het moet elkaar versterken. Mijn eerlijke aanpak zorgt ervoor dat we samen tot het beste resultaat komen.

Wil je meer weten of een keer sparren over wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust contact op. Samen kunnen we jouw visie vertalen naar krachtige ontwerpen die impact maken en zo jouw bedrijf laten opvallen!

#studioatexo #grafischontwerp #ontwerper #creativiteit #logoontwerp #huisstijl #communicatiemiddelen #marketingadvies #zichtbarelementen #impact #bedrijfsontwerp #samenwerken #visievertaling #opvallen #krachtigontwerp #ontwerpstudio