WEBSITE LATEN
MAKEN? OP ÉÉN PLEK
SNEL, PROFESSIONEEL
EN GOED GEREGELD!

Een professionele website laten maken?
Heb je een eigen bedrijf? Dan is een website laten maken echt een must. Jouw website is vaak een van de eerste manieren om in contact te komen met jouw (potentiële) klant. Maar een website is meer dan alleen een plek waar jij jouw informatie op kwijt kan. Het is jouw online visitekaartje. En dat moet kloppen. Wij (Studio Atexo & DaDi) creëren een modern design op maat en zorgen er daarnaast voor dat jouw website technisch in orde is. Zo beschik jij over een mooie, gebruiksvriendelijke website die bezoekers trekt en converteert. Ben jij klaar voor jouw nieuwe website?

Past jouw website niet meer bij jouw bedrijf? Heb je nog geen website? Of ben je toe aan een volledig nieuwe huisstijl? Wij gaan graag samen met jou aan de slag. Wij maken professionele websites op maat en zorgen ervoor dat je snel online bent. Samen bekijken we welk design past bij jouw bedrijf en voeren dat door van visitekaartjes tot aan jouw website. Vervolgens bouwen we de website met WordPress, zodat jij ook zelf eenvoudig wijzigingen kunt aanbrengen.

SAMEN AL
MEER DAN
20 WEBSITES
GEREALISEERD

EEN COMPLETE
WEBSITE?
DIT ZIJN DE
VOORDELEN!

BEKIJK
HIER ONS
PORTFOLIO

Waarom een website laten maken door ons?
Al meer dan vijf jaar werken wij (Irene Sandker en Sytze Notebomer) samen aan de meest uiteenlopende websites. En totaal hebben we al meer dan vijftien jaar ervaring. In al die jaren hebben we geleerd dat een website laten maken heel persoonlijk is. Het succes van de website wordt namelijk bepaald door een combinatie van design, gebruiksvriendelijkheid en een sterke basis. En hoe dat eruit ziet, dat ligt helemaal aan jou, jouw bedrijf en jouw doelstellingen. Hoe uitgebreid of juist eenvoudig jouw website is. We nemen alles uit handen en zorgen voor een strak uiterlijk en een technisch goede basis. En heb je ook behoefte aan hosting, onderhoud, beveiliging en een domeinnaam en zakelijk e-mailadres? Dan kunnen we ook dat voor je regelen.

SNEL
MODERN
BETROUWBAAR
TRANSPARANT
PROFESSIONEEL

Jouw nieuwe website moet ook écht van jou worden. Daarom gaan we samen aan de slag. We plannen een (digitale) brainstormsessie in en bepalen samen de rode draad van jouw website en branding. Jij vanuit jouw bedrijf en wij vanuit onze expertise om van jouw website en succes te maken. We maken een tijdspad en zorgen ervoor dat jouw (nieuwe) website zo snel mogelijk klaar is voor de lancering. Op naar succes!

HI, WIJ ZIJN
IRENE & SYTZE EN
WIJ MAKEN GRAAG
JOUW WEBSITE!

Wie gaan er voor jou aan de slag?
Wij zijn Irene Sandker en Sytze Notebomer , ondernemers die geen blad voor de mond nemen, zeggen waar het op staat en het beste voor jouw bedrijf willen neerzetten. We begrijpen als geen ander dat het belangrijk is om online zichtbaar te zijn. En we snappen ook dat dat het liefst zo goed én zo snel mogelijk gebeurt. We kunnen snel schakelen, houden van korte lijnen en kunnen beloven dat jouw ideale website binnen no time gelanceerd kan worden.

Een website moet er goed uit zien, opvallen en passen bij jou en jouw bedrijf. Samen hebben we onze krachten als designer en WordPress specialist gebundeld en kijken er naar uit om ook jóuw bedrijf een online gezicht te geven.

Irene over de samenwerking met Sytze:
“Sytze is een hardwerkende webbouwer met een flinke dosis humor. Hij werkt snel en gestructureerd en dat snelle schakelen is voor mij als vormgever heel fijn. Overigens is mailen met Sytze nooit saai. Hij heeft overal een gevat antwoord op of passende woordgrap bij. Daardoor is het al gauw gezellig en persoonlijk en kunnen we de zware vakjargon wat luchtiger maken”

Sytze over de samenwerking met Irene:
“Irene is een unieke vormgever. Ze is geordend, levert to-the-point en pixel-perfect design en ook nog eens binnen de afgesproken termijn. Ze komt haar afspraken na en is eerlijk en duidelijk over wat je mag verwachten. Daarnaast luistert Irene goed en begrijpt ze snel wat er gezegd wordt. Dit vertaalt ze in een mum van tijd door naar een ontwerp. Ze is geduldig en heeft humor, waardoor de communicatie erg prettig verloopt.”

WAT KOST EEN WEBSITE LATEN MAKEN?

Wij vinden het fijn als jij vooraf precies weet waar je aan toe bent. En daarom zijn we heel transparant over de investering die je doet wanneer je met ons samenwerkt. We werken met drie verschillende pakketten, waarbij design en techniek samen komen. Heb je specifiekere wensen of wil je uitbreiding op de bestaande pakketten? Dan stellen wij graag een vrijblijvende offerte op maat voor je samen.

#01.

€597,-

Voor de zzp’er die aan één pagina voldoende heeft.

Wil je een online CV creëren? En ben je toe aan een eenvoudige, maar professioneel ontworpen website? Dan biedt deze website, bestaande uit één overzichtelijke pagina, de uitkomst.

#02.

€1.847,-

Voor als je meer informatie wil delen met jouw doelgroep.

Klaar voor een website make-over of een nieuwe website ontworpen én gebouwd in de stijl van jouw bedrijf? Laat ons jouw ideale vijf-pagina website creëren die perfect past bij jouw onderneming!

#03.

Op aanvraag

Voor als je alles uit handen
wilt geven.

Wil jij je volledig focussen op jouw business en geen omkijken hebben naar jouw website?
Laat jouw website dan volledig ontwerpen, bouwen, hosten én onderhouden door ons.

Copyright Atexo 2022